NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: Be On Fixqrimalek's Bloglist (SEGMEN)

Thursday, November 5, 2015

Be On Fixqrimalek's Bloglist (SEGMEN)




• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •

emm.sebab ada orang tag ifa tuk join segmen nie... soo.. ifa join lah .



ok..macam biasa la.. setiap segmen ada syarat.. segmen nie pun mesti lah ada kan...
nie.. ifa copy dari blog penganjur nie..hahha..

  1. Wajib follow my blog! Pastikan you guys follow sebab senarai bloglist  bukan berdasarkan baclinks but your name yang appear kat my follower
  1. Buat entry pasal this segmen "Be On Fixqrimalek's Bloglist" at your beautiful blog! Entry mesti ada banner kat atas tu :)
  1.  Dah siap! tinggalkan baclinks post yand dibuat tadi di ruangan comment entry ni :) bukan ni shoutbox ye.
  1. Tag seorang or more untuk join this segmen! the more the merrier.
  1. Share this segmen kat blog lain :)
amboiiii.. dengan color dia skali ifa copy..hahaha...
ok..siap... siapa orang yang ifa mau tag ya..??

Tag: http://thecyclazey.blogspot.my/





3 commest[s]:

  1. dari segment yg sama :)

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan, terima kasih follow kita. kita dah follow awak balik. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...