NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: Senyap..?

Friday, December 4, 2015

Senyap..?

assalamulaikum wbt...
 kepada kamu semua yang tertanya tanya tentang keberadaan ifa...
hihihi..ifa mau bagi tau...
yang ifa senyap selama nie bersebab...
sebab nya ifa ada exam...

exam apa..??

STPM...huhuhu..

jadi ifa dah ambil keputusan tuk berhenti sekejap dari dunia blogger nie...
tapi salahnya ifa disini..
ifa tidak inform korang awal-awal....
then mesti korang assume that ifa nie tak aktif kan..

lepas exam abis ari tuuu....ifa mw buka jua lah.. update something new ...
tapi..rasa penat sangat masa exam tu....
then ifa rehat laaa.. xmau buat apa-apa...
pasal tu la blog ifa berhabuk bagai....adusssss....


so.. start from 2morrow....

ifa akan kembali post maca-macam kat dalam blog ifa nie..ok..

assalamualaikum...

0 commest[s]:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...