Fitnah atau bukan.? ingat aku kesah? - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Thursday, May 18, 2017

Fitnah atau bukan.? ingat aku kesah?


Assalamualaikum WBT..

Hari nie saya mau bercerita sikit pasal satu hal ni...
Tempoh hari, saya ada post di FB dan post saya tu berbunyi macam nie..

4 Bulan lagi....

Persoalan nya, Kenapa dengan 4 bulan lagi..??
ada orang cakap 4 bulan lagi tu anniversary saya ngan unknown....ada orang cakap 4 bulan lagi saya bufday...ada orang cakap 4 bulan lagi saya ituuu...saya ini.....

Sorry..sorry sikit....maksud saya 4bulan lagi tu.....mcm ni...

4 bulan lagi saya akan Terbangggg nun jauh beribu batu ke tempat orang...membawa diri....dan 4 bulan lagi saya Review balik di hospital untuk case lain...
sebaik saja saya sampai di sana, mungkin blog nie pun jarang lah di jenguk2..hahha...

Terima kasih lah kat orang yang cakap 4bulan tu anniversary saya...sampai cakap macam2 benda mengarut, over and definitely intolerable pasal saya.....diorang cakap saya keluar ngan org yang dia sendiri tidak kenal....
saya itu..dan saya ini.....saya jahat...tawar hati kita  kalau macam nie.. lali sudah di cakap buruk...memang lah manusia nie tidak sempurna...pernah buat silap... 
dia ingat dia tu sempurna sangat kah..??

satu lagi...
kalau saya guna Fafa / Iffah / missEffah dalam blog nie, Boleh kah..??
takut ada orang tidak puas hati ngan saya..
nanty saya bawa jumpa ustazah cerita nie....kalau benda yang kita tidak buat tapi orang tu cakap saya seolah-olah saya buat, itu fitnah atau bukan.??

tengah mood tidak baik, baru lepas cucuk jarum...makan ubat...ulang alik dari hospital...tiba2 hal nie pula muncul...Stresss...

tidak pa....sabar lah..4 bulan jak lagi... Inshallah...


sekian....




1 comment:

  1. Lumrah manusia suka berkata benda yg Kdg2 tak betul.. Apa yg penting u know what u do and who u are.. Semoga dipermudahkan semua urusan awak nanti. Take care..

    ReplyDelete