NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: Kembalikan Semangatku...

Tuesday, May 16, 2017

Kembalikan Semangatku...

ASSALAMUALAIKUM wbt.

Honestly, I don't even know where to start.. I've been thinking on what to say in this post since a few hours ago- and gt nothing [And also that I'm the worst blogger in the planet]

hello...hye... 

Anyway...I haven't been posting anything since last year, right? 

Also, if you've been here a few times, you might have realized that I have completely wiped out a few posts from its existence in this blog. I have a few reasons to that.First of all, after a few months of thinking [ which actually i didnt do] - I realized that this blog just meaningful to me... 


emm..tadi tu intro jak...hahah...
so, as u guys know lah kan, saya ni minat ber-belog...tapi kenapa selalu ganti blog..??
patut lah followers tak pandai bertambah...
blog tukar-tukar...
As i said, saya ada beberapa sebab tersendiri yang mendorong saya tuk buat camtu...
Dalam dunia blogger ni, sometimes your stories can be icky, nice and definitely..pointless. [di mata orang yang selalu tidak senang dengan apa yang kita post]..
itu memang biasalah dalan dunia blog sebab kita labelkan blog as our online diary kan.. cehhh...[sesetengah cakap camtu]
seriously, semua post saya tidak pernah menyentuh sensitivity masyarakat Malaysia mahupun negara lain..

tapi I've complained about so much  since the day i made this little land...
sebab diorang cakap yang saya terbang di awang-awangan dengan dunia blog..
percayalah saya tidak terlalu obses dengan kebendaan INI.


Persoalan nya disini...

SALAHKAH SAYA BER-BLOG??? adakah saya salah.?? sebab menggunakan teknologi? adakah saya menyentuh perasaan orang di sekeliling [bila saya post benda yang langsung tiada kena mengena dengan diorang].. 



Tapi setelah lama bercuti, saya berfikri panjang untuk kembali blogging dan sekaligus berniaga di sini..
peace yalls...  Mau cuba nasib berniaga dalam blog....


Sekian..
Assalamualaikum..






2 commest[s]:

  1. biasa lah dalam dunia blog ni, banyak macam macamnya. abaikan aje. anyway, syima dah follow blog ni.

    jemput singgah blog syima juga ye ;p

    http://hasyimahshe.blogspot.my/2017/05/yang-pernah-rasa-mesti-insaf.html

    ReplyDelete
  2. Buat aje apa yg kita suka. Asalkan ia beri manfaat pada kita. Peduli ckp org.

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...