NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: 14 February 2018 ??Selamat Ulang Tahun Ibu- Nortaqifa Abd Shaidi

Wednesday, February 14, 2018

14 February 2018 ??Selamat Ulang Tahun Ibu- Nortaqifa Abd Shaidi

14 February setiap tahun.. merupakan satu tarikh yang di nanti-nanti oleh couple-couple di dunia..dan saya antara salah seorang dari mereka... sebab nya apa..?? 

“sayang.. hari nie hari kekasih.. hadiah apa yang kamu mau bagi..??
banyak cantik kau punya kekasih..haha
habis yang single automatik jadi depression sebab tiada pasangan. Haha..

Aduhai... budak zaman sekarang... yang sekolah rendah pun pandai sambut Valentine Day..
#saynotovalentine.[jadilah di antara beribu umat islam yang menggunakan hashtag tersebut di IG]

Yesss.. itu penantian mereka.. dan penantian saya pula berbeza dari mereka..
Hari ini, Hari ulang Tahun IBU saya.. cinta hati dunia akhirat ku..



Selamat Hari Ulang Tahun Ibu.. Semoga di murahkan rezeki dan sihat selalu... Semoga ibu Di panjangkan umur... Kami semua sayang Ibu dan Ayah...
Ibu yang pandai berlakon menyembunyikan semua perasaan sedih senhingga semua nampak yang gembira saja..
Ibu yang tidak pernah jatuh mengajar anaknya tentang dunia...
Ibu yang sentiasa kuat di belakang anak-anaknya..
Ibu cuma tau senyum dan senyum.. biar apa dugaan melanda, apa yang kami nampak cuma ukiran senyuman di wajah ibu biarpun mata berkaca ..

Ibu kuat senyum lah ibu.. tu yang nampak awet muda lagi..
Kalau kakak jalan dengan ibu pergi mana-mana, mesti diorang cakap kita adik-beradik...
Amboi..amboi... hahhaah..
Apa-apa pun..
Kami semua sayang ibu.

Assalamalaikum.

8 commest[s]:

  1. seronoknya bday tarikh ni..hahaha..dia pon kekasih kita jugak kan...lagi la kekasih yg betul2 dikasihi..ehh !

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun.. semoga panjang umur n murah rezeki..

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Ampunkan Dosaku
    2. Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

    ReplyDelete
  3. awakkk.. birthday mak kitaa sama lahhh... 14 Febuari!saya pun ada tulis di blog.

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/2018/02/happy-birthday-mama-aboh.html

    hehehe happy birthday to your mom.. semoga panjang umur dimurahkan rezeki, dilindungi Allah selalu.. amin aminn in shaa Allah..

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi to your mom..semoga sentiasa dirahmati..

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday buat ibu kamu :)

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...