Segmen Jari Jemari Menari Bloglist - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Thursday, February 1, 2018

Segmen Jari Jemari Menari Bloglist

Assalamualaikum...
Tengah-tengah BW orang tadi.. tiba-tiba ternampak segmen nie...
macam cantik jerrr...macam comel jer...[itu lagu].. macam best jak..kan..??
jadi apa kata kalau saya join..??


[klik untuk join]

so... banner ada sudah.. tapi syarat dan terma nya belum ada ?...dont worry...jom kita tengok apa syarat-syaratnya...


1. Follow blog JJM : ☑
2. Buat entry tajuk "Segmen Jari Jemari Menari Bloglist" : ☑
3. Letak banner dan backlink kan ke blog cik penganjur : ☑
4. Komen blog beliau..?? : ☑
5. Publish dan post ke ruang komen cik penganjur: ☑


Time to comment her blog...jyeahh..ヅ
Seriusly,  saya tiada apa mau komen ke atas blog cik Ika.. kemas, tidak semak..comel.. ke-pink-pink-an..[gagal penggunaan imbuhan]... ruangan komen cik ika pun kemas..cantik.. blog elegant gitu..
pasal entri di blog cik ika.. semua nya best...tidak membosan kan... ❤.. saya pun mau blog macam tu..simple..kemas ngan cantik.. hihihi...


Sekian...


17 comments:

  1. Ahahahah..gagal penggunaan imbuhan di situ, macam comel jer bunyinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...apa boleh buat..hahah.. terima kasih singgah sini ya cik auni.. ヅ

      Delete
  2. Aww. Thankyou awak sebab sudi join segmen ika.:) Salam perkenalan dari ika buat awak. And happy blogging to you. Comel je gagal penggunaan imbuhan tu haha. As long as org faham, redah je awak haha.
    Thanks again awak. Love ya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..itu jak perkataan yang terlintas.. hahhaah.. ヅ

      Delete
  3. Hana balas ziarah ^^ selamat menjoinkan diri :D

    ReplyDelete
  4. Hai, datang balas kunjungan.. :D

    ReplyDelete
  5. Betul tue. Blog Ika simple ja ~ Apapun all the best :)

    ReplyDelete
  6. jalan jalan sini :DDD azah pun ada join jugak. jemput singgah, ihiks

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Join jugaaa
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini..aida dari segmen yang sama! ^^

    ReplyDelete
  9. trima kasih semua sudi singgah blog saya..

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama :D

    https://sheissyahindah.blogspot.my/2018/02/policystreet-menawarkan-insurans.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama...follow awak juga

    ReplyDelete