NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: kalau saya buat giveaway, ada yang join.?

Tuesday, March 6, 2018

kalau saya buat giveaway, ada yang join.?


Assalamualaikum semua... dalam pening-pening buat skin baru.. saya ambil juga kesempatan ni untuk tanya sahabat blogger semua.

Yes.. memang macam ada yang tidak kena lah dengan blog saya sebelum ni.. saya cuba buat blog saya sebelum nie sejuk mata memandang dan simple. Tapi apa yang saya dapat, saya nampak semak sangat biarpun hakikatnya tidak semak..
Dan semalam saya ambil keputusan untuk buat template baru.. aduhai.. semalaman tidak tidur buat code saja..

check ke dot uoollsss...

Ini rupa blog saya yang sebelum nie.. 



dan ini wajah blog saya yang sekarang...


lain cerita, saya mau tanya pendapat.. kalau saya mau buat giveaway, rasa-rasanya, ada kah yang mau join..?? kalau ada, lepas nie saya mau buat...first giveaway...hahah...
ok lah.. sampai sini saja..sekian berita hari ni..

3 commest[s]:

  1. buat la yunk..nanti mesti ramai yg join..cikyan pon nak join jugak nnt..hihihi...

    btw blog awk da cantik dah tu..hihi..

    ReplyDelete
  2. cantiknya template baru ni. Buat lah, nanti kekna join :D

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...