NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: Welcome to The World Sayang..

Monday, March 5, 2018

Welcome to The World Sayang..


Assalaualaikum semua... maaf lah saya sibuk sejak dua menjak ni.
tengok blog saya pun dah berubah wajah... dia jadi wajah kekasih pula.. hahah..
sebenarnya, 2 minggu yang lalu, saya tidur kat umah paksu saya.. kat sana saya tidaklah dapat buka sangat blog ni.. jangan cakap blog..whatsapp family pun saya malas mau buka. hahah.. 
saya jaga adik-adik sepupu saya sebab maksu saya masa tu sudah check-in kat hospital..
 jyeahhh... excited melebih nie mau cerita... dia masuk wad masa 14 february dan kami dapat cousin baru masa 17 February.. yeahhhh...

dapat cousin baru...dapat cousin baru....
BABY GIRL...
nama di beri Nur Hanan Rayscha.. sesuai dengan nama abang dan kakak baby tu... Mohd Haqim Rayyan dan Nur Hanisz Rayhanna...sama kah..?? hihihih...

Baby Hanan tu ..eeee..geram lah... rasa macam tidak mau lepas jak dari dia.. geram ngan pipi dia... eeeee...
masa dia baru keluar dari wad.. sampai kat rumah.. saya dukung dia rasa macam tidak mau lepas.. alahai baby... hahaha...

Tidak payah cerita lebih...saya tunjuk gambar baby Hanan, Abg Haqim ngan Kak Hanisz.


Baby Hanan 3 Days..




Haqim Hanisz bersiap mau ke hospital




Melayan Haqim ngan Haniz mau berenang-renang..kat rumah excited sangat mau guna pelampung baby shark.. sekali kat kolam.. pelampung ni juga jadi rebutan.. hahah

Sekian.. Terima Kasih....


3 commest[s]:

  1. Bestkan? dapat cium baby? heheh ^^ welcome to the world Baby Hanan <3

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah dapat sepupu baru...

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...