Cik Iffah Balik Kudat..?? - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Tuesday, November 20, 2018

Cik Iffah Balik Kudat..??

Assalamualaikum... wah.. 23hb November ni, saya balik kudat.. rasa semangat dia ni lain macam sikit.. hahah... eh..eh.. rasa macam mau packing semua barang pula bawa balik...

" amboiiii... macam tidak mau balik kerja pula.. hahaha.."

Hmmm... biarlah orang mau cakap apa kali ni, saya tetap mau balik kampung.. kdang kecil hati juga lah.. hahah..

" efa, cuti kau ni lama-lama mengalahkan staff"

"iyalah.. sedar diri juga lah siapa kah diri ini..hahaa"

tapi itu tidak menghalang saya untuk balik kampung.. wah.. kalau boleh, lepas apply cuti tu juga mau melompat balik kampung.. hahaha...


Haaaa... nampak kah gambr tu... kalau lah boleh buat begitu, hatri ni juga saya balik.. hahaha.. wahai kereta, terbanglah dikau....zam..zam...alaaa ka...zam...maka berjalan lah kereta tu tanpa terbang.. alahaiii... ehhh.. kalau post kali ni mengarut sikit sorri lah... tidak tau sudah mau cakap apa, sebab jasad saya seja masih di sini nie... jiwa saya di kampung sudah... eh..eh.. macam mau balik raya pula.. hahaha.. sudah contact family di kampung, dan yesss, diorang semua standby sudah. 
[ macam menunggu ketibaan mantan presiden bawang..nasib baik tidak di bentangkan red carpet sama upah kompang...hahah]

tidak apa.. stay tune guys.. kejap lagi saya post lagi sedikit perkongsian ya...
byeeeee... 

1 comment:

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete