GIVEAWAY BUKU BY BUDAKVANILLA - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Monday, November 19, 2018

GIVEAWAY BUKU BY BUDAKVANILLA

Assalamualaikum semua.. hari ni saya join lagi segmen.. alaaa... join memeriahkan segmen rakan blog kita apa salahnya kan..?? ok...

[click banner untuk join]

So syarat nya tidak lah susah..tidak lah mudah.. hahah.. macam mana kan tu..??

1. Follow blog BUDAKVANILLA
2. Follow IG @BUDAKVANILLA
3. Like page BUDAKVANILLA dan BUKUFIXI
4. Repost banner dan backlink kan ke blog beliau.
5. Jawab pula soalan ini : macam mana boleh terjebak dengan buku..?? woahhh..
6. Tinggalkan link di ruang komen tuan tanah.

Susah kah senang..??

Ok..Follow sudah ...follow IG sudah... Like page sudah...repost banner sudah.,.
and now all is done there is nothing to say.. cewah...itu lagu..haha

ok..macam mana saya boleh terjebak dengan buku...?? hmm..susah soalan ni.. saya memang minat buku.. apa-apa jenis buku saya suka...buku nota..buku tulis..buku cerita..sasbadi..pelangi..eh..eh..buku komsas...haha...Pokoknya saya memang suka buku.. jom lah join ramai-ramai...supaya tambah meriah...saya pun mau BW peserta semua...

OK lah..bye...

5 comments:

  1. Semoga berjaya.. singgah dari GA yang sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih,... smoga berjaya juga untuk kmu..

      Delete
  2. BV pun suka semua jenis buku jugak :D

    thanks sebab sudi join GIVEAWAY BUKU by budakvanilla!
    boleh semak senarai peserta kat -> budakvanilla.com/p/participants-giveaway-buku.html

    all the best and good luck ya :D

    ReplyDelete
  3. Kalaundah minat buku apa yang berkaitan dengan buku mestilah suka kan. Good luck jugak ye

    ReplyDelete
  4. Buku komsas yang time sekolah dulu ke? Hahahahaha
    Saya pun suka baca yang tu, puisi dengan cerpen :3

    All the best for the giveway! xx

    ReplyDelete