Segmen Blog Review 2018 - By Shuhaida Saad - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Saturday, November 17, 2018

Segmen Blog Review 2018 - By Shuhaida Saad

Assalamualaikum..

 http://www.shuhaidasaad.com/2018/11/segmen-blog-review-2018.html


Ok.. saya rasa lama suda saya tidak ikut apa-apa segmen di blog kan.. so here we go... segmen blog review guys... by Shuhaida Saad.. Terma dan syarat nya pun tidak lah susah sangat... cuba tengok kat bawah ni syarat-syarat nya..

1. Follow blog puan penaja utama. ✔
2. Buat entri bertajuk " Segmen Blog Review 2018", letak banner dan backlink ke blog beliau..✔
3. Kalau nak komen berkenaan blog si dia pun, di alu-alukan.✔
4. Paste link entri di komen tuan tanah..✔
5. Done!✔

Senang kah enda senang..??? haha...

So.. saya sudah follow tuan tanah..sekarang saya mau komen lah pasal blog Puan Shu kita ni..

Assalamualaikum Cik Shu.. so far saya follow blog cik shu..adalah baca sikit-sikit entry di dalam which is quite interesting. Saya suka baca tips-tips yang ada dalam tu.. sebab saya pun suka share pasal TIPS.. .Lepas tu, pasal resepi pula...faham-faham lah kalau pompuan ni, asal nampak resepi, mula lah mau buat wishlist...sama cerita macam di FB..nampak resepi terus share, entah bila nya mau buat..haha..dan saya suka resepi-resepi dalam blog tu.. Untuk skin blog tu pula, memang sangat kemas ya.. tu jak lah..terima kasih...daun keladi..jangan marah..

Ok..setakat ini seja.. nanti terlebih pula.. hahah...

8 comments:

  1. terima kasih sudi komen blog shu, kalau ada kekurang harap dimaafkan.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen :) dtg dari segmen yg sama hehe

    https://hanaintown.blogspot.com/2018/11/segmen-blog-review-2018-by-shuhaida-saad.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Miya singgah dari segmen yang sama.

    Selamat bersegmen ye.

    https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/11/segmen-blog-review-2018.html

    ReplyDelete
  4. Selamat Bersegmen

    TD Is Join ;-)

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/segmen-blog-review-2018.html

    ReplyDelete
  5. hi, selamat bersegmen miss effa

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen..
    macam menarik segmen ni.

    ReplyDelete