GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Thursday, January 24, 2019

GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM

Assalamualaikum.. wah.. lama nya laaa bercuti cik hakak satu orang ni...ok.. sebagai permulaan, saya mau mulakan dengan join segmen GA.. ok..hahaha... jom kita terjah kat bawah ni..


Sudilah kiranya korang ketik kat banner tu kalau mau join ya.. para hadirin sekalian..

Tajuk sudah
Banner pun sudah,
kini tinggal syarat sebagai penyudah.
sebelum tutup cerita.
cewahhhhh...

"syarat-syarat nya...syarat-syarat nya..jangan lah malu, katakan saja apa syarat nya..." in the style of mak eton dan mak sudin punya scenen dalam bujang lapok] hahah..

SYARAT - SYARAT ;

1. Follow blog ombakbergigi - (click here) *sudah

2. Follow Ig & FB - @ombakbergigi | Shuhada Herman *sudah

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM *(please backlink to this post) *sudah

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog I ; kekurangan blog I / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama I hehehe *takwajib

5. Tinggal kan komen dalam entry penganjur.



Sedikit sebanyak ucapan ikhlas di hari ini buat ombak.. blog cantik.. kemas.. saya suka..saya suka...
cantik nya Header... <3 <3 ...entry pun besttt jak.. ;* ... orang bukan mau bodek..kalau tidak percaya..p cek sendiri blog dia..hahah..

ok lah.. ini jak untuk hari ni..bye..



4 comments:

  1. Membalas kunjungan. Done follow here :) follow me back okay! :D

    https://hamkarosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. JALAN2
    #JMBELOG
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete