BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Friday, February 1, 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

Assalamualaikum ... now time to join a segmen.... so, segmen kali segmen giveaway by yayaazura.com... mari lah join ramai-ramai.. hahaha.. orang birthday kita kena meriahkan majlis lah .....

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Macam biasalah...kalau saya join segmen, benda wajib saya letak ialah syarat-syarat nya kan.. so.. tengok syarat dia kat bawah ni..

1. Follow IG : KLIK SINI *wajib

2. Like FB Page : KLIK SINI *wajib

3. Add Friend FB Personal : KLIK SINI *wajib

4. Follow Blog : klik di sidebar *wajib

5. Follow G+ : klik di sidebar *wajib

6.Copy banner di atas dan buat satu entri ringkas bertajuk :
BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM
(backlink banner ke entri ini) *wajib

7. Ucapan ringkas sempena ulang tahun kelahiran

8. Letakkan URL entri penyertaan anda diruangan komen di bawah entri ini.

"So, this is for you..  On your special day, i wish you all the very best, all the joy you can ever have and may you be blessed abundantly your day,  today, tomorrow and the days to come! May you have a fantastic birthday and many more to come..Let Allah SWT decorate each GOLDEN RAY OF THE SUN reaching u with wishes of Success, Happiness and prosperity 4 U, Wish you a super duper Happy Birthday"

Ok guys... siapa yang belum join tu... mari join sekali... ni tarikh dia.. 
01/02/2019 - 28/02/2019




5 comments:

  1. Terima kasih sudi turut serta, dan terima kasih juga atas ucapan. Good luck.

    ReplyDelete
  2. Good luck..From the same GA... =)

    ReplyDelete
  3. jalan2
    #jmbelog
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/birthday-giveaway-by-yayaazuracom.html

    ReplyDelete