Bercuti seminggu - NORTAQIFA ABD SHAIDI - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Saturday, February 2, 2019

Bercuti seminggu - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Assalamualaikum... ok guys.. sempena Raya Cina ni.. saya akan cuti selama seminggu.. sebab saya mau balik kampung..

NO..NO..NO... Saya bukan Chinese girl.. tapi alang-alang kita semua cuti kan.. jadi saya pun cuti jua lah...
kat kampung tu memang masa sangan terhad.. masa yang ada saya luangkan untuk family saja...

ok semua... Pasal permasalahan yang kita semua bahaskan pasal GOOGLE PLUS tu kan... apa kata kita stalk blog kawan kita sorang ni...


ok guys... berterima kasih lah sebab terjumpa post yang sedemikian rupa...  lepas balik dari bercuti ni... baru saya mau buat apa yang patut pasal PLUS -PLUS ni.... haduuuuuuhhh....

By The Way... nantikan post saya selepas ini pasal 1000 kebaikan kita tertutup sebab 1 kesalahan.. itu lah yang saya rasa dunia sekarang alami..

ok bye.. saya curi-curi jak ni menaip...haha.. orang lain sibuk bersiap balik kampung.. saya berbunyi macam bertukang..macam keretapi depan PC.. hahaha..






2 comments: