NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: Follower Widget saya bermasalah...

Wednesday, October 21, 2015

Follower Widget saya bermasalah...



• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •


ok.. firstly.. ifa mau ucap terima kasih banyak2 sebab tolong tegur ifa pasal apa yang kurang dalam blog nie.. terima kasih tau...kepada yang xtau kisah sebenar..mari ifa tolong cerita balik...kiranya macam korang tekan button previous kat remote dvd player korang tu lah...
bayangkan...
..cerita dia cam nie.. pada suatu hati tu...aceceh..macam fairytale la pula ...ok lah.. tempo hari ada orang tegur ifa pasal follower widget ifa ...




jadi masa tu mmg xtau mw cakap apa lagi...so ifa try lah letak balik follower widget ifa kat blog 
lepas letak.. ifa try lah klik button follow blog ifa tu..jadi macam kat bawah nie..


Ok..nampak x gmbar kat atas tu..??benda tu lah yg jadi kalau ifa letak follower widget ifa...
konklusinya ifa xdpt lah nak letak follower widget tu kat sidebar ifa ..ok..??

kalau ada siapa2 yg tahu punca dia.. tolong lah ajar ifa....
macam2 cara ifa cuba...dari layout sampai edit HTML....semua xdpt jua...
aihh..xtau mau buat apa lagi...hahaha...

ok lah.. sampai sini jak entry pasal ceta nie...

.:: ASSALAMUALAIKUM WBT.::.







0 commest[s]:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...