Nurriffah's Blog..Siap Dah.. - NORTAQIFA ABD SHAIDI

Tuesday, October 20, 2015

Nurriffah's Blog..Siap Dah..

• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •



Hai semua.. seperti yg anda lihat...blog ini ada rupa suda..Biar Simple tapi padat Information... adada...cewahhh..formal gitu..
apa pun..TERIMA KASIH kepada yang sudi singgah blog iffah nie ya..:)


SEDIKIT SEBANYAK TENTANG BLOG NIE::.

as u guys know..blog nie bertemakan warna merah jambu atau dalam bahasa orang putih nya *pink*.. dan dalam masa yang sama ...kita boleh kategorikan blog nie bertemakan warna pink dan putih..
Apa lah yang iffah mengarut nie.. mungkin macam nie lah rasa excited sangat...kannn..
Macam yang korang sda nmpak..most of my entry tu tentang information yang bermanfaat..even information tu sendiri iffah p copy dan paste..haha..
tapi takpa..bak kata pepatah..SHARING IS CARING...kann...
so...iffah tolong share laa..hihi..
tapi nanty iffah update jua entry yang iffah karang sendiri ya..ok.. :)

Lain-Lain..::

Blog nie tiada gambar iffah...sebab iffah x selesa mau letak gambar iffah kat blog...
tu jerr lah kali yang boleh iffah cakap.. sebab yg lain lain tu iffah dah explain kat About Me kan..
sooo...Harap kepada blogger2 yang otai tu sudilah tunjuk ajar iffah dalam dunia blogger nie...
dan harap korang jua boleh terima kekurangan blog iffah samada dari segi penulisan iffah...atau rekabentuk blog iffah...
Yang baik tu datangnya sentiasa darpipada Allah SWT..dan yang xberapa nak baik tu..datangnya daripada diri iffah sendiri...Wallahualam...

..::Assalamualaikum::.


5 comments:

  1. Kawaii je blog ni, mcm masuk taman sakura kt Jepun plak rasa XD

    Jom Terjah : Fesyen Lelaki Popular yang.. Perlu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya..xda niat mw wat kawaii2 ni..blog nie mw buat simple2.. tpi xtw pla last2 jdi cmnie.. Tq sudi singgah.. :)

      Delete
  2. cantik blog. warna pink sama macam saya. heheheh

    ReplyDelete
  3. cantek nyer blog... mcm mane buat ni... kiter punyer simple2 je... mintak tunjuk ajar yer

    ReplyDelete