NORTAQIFA ABD SHAIDI NORTAQIFA ABD SHAIDI: " Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG "

Sunday, February 11, 2018

" Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG "

Assalamualaikum... keng-korang...(eh..apa daaa kengkorang, bahasa biar elok).. Hai semua...
Tadi tenga BW blog Ikashoid, saya ternampak dia join giveaway.. wah..wah... saya pun rasa macam mau ikut jak.. lagi pun syarat yang dia bagi simple jak..
So, here we go..

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

Hadiah dia best sangat.. mari lah join ramai-ramai...Kita cuba nasib, mana tau nasib baik.. banyak ONGGGG... hahaha... kalau tiada nasib pun, tidak apa, kita boleh berkenalan ngan blogger lain yang join GA nie.. kan..kan..kan...??
Memandangkan saya sudah follow semua syarat dia... maka, berakhirlah sudah taip-menaip saya untuk entri ini...yang Join GALS nie, ..All the Best uollsss...

9 commest[s]:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dlm Contest ni ye....

    ReplyDelete
  3. Hai cik iffah, no giliran awak >> 32 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  5. singgah membalas kunjungan :)

    good luck jugak awak! <3

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by NORTAQIFA SHAIDI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...